Monday, June 29, 2015

Cypriot Wine festival and Anna Vissi - London


Στο Λονδίνο εμφανίστηκε η Άννα Βίσση για τον εορτασμό του Cypriot wine festival στο Alexandra palace.

Thursday, June 18, 2015

Νεος δισκος απο την Αννα Βισση τον Σεπτεμβριο!!!

Είναι γεγονός! Η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά τον Σεπτέμβριο. Εδώ και καιρό ηχογραφεί στο studio τα κομμάτια για τον καινούργιο της δίσκο και το αποτέλεσμα θα είναι άννα-τρεπτικό. Ο Νίκος Καρβέλας και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έχουν γράψει τα τραγουδία και ο τίτλος του album σίγουρα θα μας αφήσει άφωνους και θα συζητηθεί.

Η Άννα όμως μας ετοιμάζει και ένα καλοκαιρινό δώρο αφού σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει νέο κομμάτι που δεν θυμίζει σε τίποτα όσα έχει τραγουδήσει μέχρι τώρα με, ένα εντελώς νέο άκουσμα που θα την φέρει για ακόμα μια φορά πολύ μπροστά καλλιτεχνικά για τα Ελληνικά δεδομένα.

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ αφού πλέον είναι σίγουρο ότι τον χειμώνα η Άννα θα εμφανίζεται στο Μικρό Παλλάς, με ένα show έκπληξη που θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης.

Οι φωτογραφίες είναι από νυχτερινή έξοδο της Άννας στην Afrikana στο Γκάζι.

FANNATICS.GR

Monday, June 8, 2015

Αννα Βισση στη Μοσχα - «Dialog of Talents»

«Dialog of Talents» (Διάλογος Ταλέντων) η ονομασία του gala που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μetropol» στο κέντρο της Μόσχας την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015. Η βραδιά διοργανώθηκε από την Χρυσάνθη Λαιμού και το φιλανθρωπικό σωματείο της με έδρα το Λονδίνο Life Action Trust, μαζί με το ρωσικό φιλανθρωπικό οργανισμό Yuri Rozum International Charity Foundation. Και τα δύο σωματεία υποστηρίζουν οικονομικά νέους καλλιτέχνες, κάτι που όπως έχουμε δει και στο παρελθόν συγκινεί ιδιαίτερα την Άννα Βίσση. Τα χρήματα από το gala - που ήταν αφιερωμένο στην «Ημέρα των Παιδιών» και στο «Έτος Λογοτεχνίας στη Ρωσία»- θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών των δύο σωματείων. Τη βραδιά παρακολούθησαν περίπου 400 εκλεκτοί καλεσμένοι που αποτελούνταν από μεγιστάνες, ισχυρούς επιχειρηματίες, κορυφαίους πολιτικούς της Ρωσίας αλλά και ανθρώπους του πνεύματος. 

Η Άννα Βίσση με την εκπληκτική φωνή της έδωσε τη δική της πινελιά στη βραδιά, κάνοντας τους καλεσμένους να θαυμάσουν το μεγαλείο της φωνής και της σκηνικής της παρουσίας.  fannatics.gr

more here ... cosmopoliti.com

Friday, June 5, 2015

Η Άννα Βισση στη Μόσχα!

Οι τρεις αδελφές ..... Του Βισσιη!!!
“Με ειλικρινά βρε παιδιά, δεν μοιάζω τουλάχιστον κόρη τους;” :)
Ώρες πρόβας όπως παλιά ...... Πολυ παλιά .....

Tuesday, June 2, 2015

Πριβέ πάρτι με την Άννα Βίσση

Ταξίδι στην Κύπρο πραγματοποίησε η Άννα Βίσση με στόχο να βρεθεί σε ένα άκρως λαμπερό πριβέ πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Η «απόλυτη» σταρ απάντησε θετικά στην πρόσκληση που δέχτηκε για να τραγουδήσει στο πάρτι που ακολούθησε μετά τα εγκαίνια του διεθνούς φήμης κοσμηματοπωλείου Graff.